Vodokotlići

Ugradbeni vodokotlići Geberit klasici su moderne kupaonske instalacije i već ih više od 50 godina koriste milioni ljudi širom svijeta. Poznati su po svojoj poslovnoj pouzdanosti.
Svaki se vodokotlić prije isporuke ispituje na nepropusnost. 25 godina dostupnosti rezervnih dijelova osigurava dugoročnu sigurnost. S ugradbenim vodokotlićem Geberit Sigma 12 cm količina vode za ispiranje može se ograničiti do 4,5 litre. Time predstavlja uzor u potrošnji vode i kontinuirano osvaja najbolje ocjene za oznaku WELL.

Geberitovi montažni elementi za WC-e uključuju praznu cijev za priključak vode tuš WC-a Geberit AquaClean. Na taj način svoje kupatilo u bilo kojem trenutku možete naknadno opremiti tuš WC-om Geberit AquaClean, koji vas opere vodom. Neki Geberitovi montažni elementi za WC-e dodatno su opremljeni za odzračivanje Geberit DuoFresh koje direktno preuzima mirise u WC školjki i uklanja ih.

Osim širokog izbora tipki za aktiviranje Geberit, nudimo i širok izbor pouzdanih Geberitovih montažnih elemenata za ugradnju u zid. Ovi elementi dostupni su u tri različite visine ugradnje te za čeono aktiviranje ispiranja, a kod nižih visina ugradnje i za ispiranje odozgo. Da biste bili sigurni da svi elementi odgovaraju, tipke za aktiviranje Geberit imaju isti naziv kao i odgovarajući ugradbeni vodokotlić.

Jednostavan dizajn, promjenjive mogućnosti postavljanja i tehnika koja se kontinuirano razvija čine Geberitove nazidne vodokotliće klasicima sanitarnih instalacija. Razvijena tehnika, koja se širom svijeta koristila već više od 20 miliona puta, stalno se poboljšava i usavršava.