Kade i kabine

Klasične kade danas predstavljaju kutak za luksuz, opuštanje i uživanje. Izbor kade postao je pitanje stila, ali i prostora. Trenutno na tržištu možete naći baš ono što želite, kade različitih oblika, boja i dimenzija, što je ranije bilo nezamislivo. Četvrtasta kada je još uvijek najpopularnija, lako se postavlja i u njoj možete da se opustite i uživate.
Brz životni tempo i nedostatak slobodnog vremena uticali su da tuš kabine zadnjih godina postanu veliki trend u uređenju kupatila. Ukoliko imate malo kupatilo, tuš-kabine su idealno rješenje jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti prostor. Kao prednosti tuš-kabine prodavači navode i znatno manju potrošnju vode, jer se u kabini manje zadržavate.

Danas u ponudi možete naći razne hidromasažne tuš-kabine, koje, osim što su osvjetljene, imaju i radio, masažer za stopala i priključke za telefon i MP3 plejer. Pri kupovini tuš-kabine, posebno obratite pažnju na boju stakla. Providno staklo moraćete da čistite skoro poslije svakog tuširanja, pa vam preporučujemo da se opredjelite za tzv. pjeskareno staklo na kojem se ne vide fleke. Danas su najpopularnije akrilne kade jer se lako i brzo održavaju